VOS Management

Yuri Vos ervaren Agile Coach Project Manager Interim Manager Programma Directeur Programma Manager

Referenties

Klanttevredenheid voorop
Annette van der Laan
Annette van der Laan

Projectmanager – Erasmus Universiteit

Yuri heeft mij gecoacht in de agile/scrum aanpak bij een van mijn projecten op de Erasmus Universiteit. Ik heb Yuri leren kennen als een bevlogen, open, spontane agile coach, die met veel enthousiasme de scrum-werkwijze overbrengt en mij challenged om anders naar situaties te kijken. Scrum was voor mij een hele nieuwe manier van werken, en dan is het fijn om iemand met veel ervaring aan je zijde te hebben als vraagbaak en coach. Yuri daagt mij uit om grootser en gedrufder te denken, buiten de gebaande paden, waardoor ik meer bereik. En op de momenten dat de motivatie inzakt weet Yuri mij (en mijn teamleden) daar uit te halen onder andere door mij in te laten zien wat we al bereikt hebben.

Wilco te Winkel
Wilco te Winkel

Product Owner – Erasmus Universiteit

Als product owner van het universiteitsportaal heb ik te maken met vele verschillende stakeholders, systemen en culturen. Vanaf het begin ben ik daarbij geholpen door Yuri. Als Agile Coach stuurt Yuri een club van ontwikkelaars aan vanuit een schat aan kennis en ervaring met Agile, Scrum en Testmanagement. In korte termijn heeft hij een 3-daagse workshop opgezet dat de perfecte kickoff bleek te zijn voor een nieuwe manier van werken. Gedurende de gehele looptijd van het project is hij cruciaal geweest in de professionalisering van zowel het ontwikkelteam als het business team. Ik durf wel te zeggen dat …

Lees meer
Jan Willem-Huising
Jan Willem-Huising

Manager IT – Erasmus Universiteit

Ik heb het genoegen om met Yuri samen te werken bij de Erasmus Universiteit. Bijzonder om te zien hoe iemand als kwartiermaker testmanagement binnen komt en inmiddels bepalend is geworden in een van ons meest impactvolle en spannende projecten van de EUR. Yuri is voor mij een perfect voorbeeld van iemand die de kernwaarden Verantwoordelijk, Klantgericht en Samen naleeft. Yuri ziet de belangen, heeft respect voor ieders mening en probeert die werelden bij elkaar te brengen. Samen met zijn visie over onder andere testmanagent en Agile-werken, maakt van Yuri een erg waardevolle collega.

Maarten Steenhuis
Maarten Steenhuis

Adjunct Directeur Universiteits Bibliotheek

Yuri heeft in korte tijd kwalitatief goed testmanagement weten op te zetten in een groot project, met een complexe technische infrastructuur en een ingewikkelde gebruikersorganisatie. Yuri heb ik in de opdracht als een innemende, inventieve en initiatiefrijke persoon leren kennen. Hij is enthousiast, weet snel mensen voor zijn inzichten en initiatieven te winnen en is erg op samenwerking gericht, met een gepaste kritische instelling. Ik heb heel plezierig met Yuri kunnen samenwerken..

Mark de Steur
Mark de Steur

Test Specialist – T-Mobile

In all the years I have worked with Yuri, I have experienced him as a pleasant colleague. As a manager in business, he is commercial, to the point, tenacious and he stands behind his team. As direct colleague he shows a broad interest, has always a good humor and is a big fan of gadgets and new apps.

Pedro Vaz
Pedro Vaz

Production Support Coordinator – T-Mobile

Working with Yuri was very rewarding. He is a manager who knows how to work within the structure without letting the structure have an effect upon the team’s work. He also knows what he is talking about and is capable of answering the questions of customers, clients and staff members. Most important Yuri is calm but not indifferent and can keep the morale of the team high during the harder times.