VOS MANAGEMENT BV

Yuri Vos ervaren Agile Coach Project Manager Interim Manager Programma Directeur Programma Manager

Ben

Insourcing Ben

VP Operations Ben en Simpel | Product Owner Ben
Ik ben operationeel en financieel verantwoordelijk geweest voor de hele operatie van Ben en Simpel, twee (sub-)brands van T-Mobile. Dit betrof de hele keten van order management, via provisioning, klantenservice tot en met billing en incasso. Rapporterend aan de directie (ExCo) van T-Mobile en als lid van het MT nauw betrokken bij Marketing en Sales initiatieven. Vanuit mijn functie heb ik tevens de rol van Product Owner Ben Sales vervult. In deze rol ben ik nauw betrokken geweest bij het software development traject van de gehele ICT-omgeving van het `nieuwe´ Ben. Vanaf het bepalen van de requirements en de prioriteiten tot aan het accepteren en testen van de software.

  • Als product owner was ik verantwoordelijk om binnen een scrum/agile aanpak de sales processen te insourcen als onderdeel van een totale insourcing van Ben.
  • Financieel en operationeel verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van externe partijen die verantwoordelijk waren voor onder meer klantenservice, sales backoffice, ICT, billing, fraude en collections.
  • Verantwoordelijk voor de imbedding van de multibrand processen over de gehele keten binnen diverse T-Mobile afdelingen.
  • Verantwoordelijk voor het design en de implementatie van een nieuw agile organisatiemodel, waarbij componenten als continuous integration en DevOps centraal stonden.
  • Verantwoordelijk voor de integratie van Sales en Marketing gedreven initiatieven in de operatie.
Kennisgebieden

Management; CRM; HR; Finance; Marketing; Sales; Operations; Product Ownership, Acceptance testing; Exploratory Testing; Agile; SaFE

Methoden

Coaching; Scrum; DevOps; Continuous Integration; Continuous Delivery; Agile; SaFE

Tooling

BrixCRM; Tibco; JIRA; Confluence; MySQL